Followers

Sunday, April 10, 2011

If you suka yang lain, be honest okay??

Ni bukan nak sambung entry yang sekerat tadi. Tapi pasal hal lain.

Tetiba tadi ada orang cakap,

"If you ada suka yang lain be honest okay?"

Huh, ini kes tak percaya ke apa? Bukan nak marah sangat tapi sikit terasa jugak la sebab dia cakap macam ni. To all guys, janganlah cakap macam ni dengan awek-awek you all, ataupun bini-bini you all. You all macam tak percaya dia.

Bila dia cakap dia sayang, dia sayang la. Ini macam doa jugak tau. Kata-kata adalah doa. Pernah dengar kan ayat ni? Ha, kalau korang (guys) cakap macam ni, and tetiba betol-betol jadi, korang rasa menyesal tak awek korang gi kat jantan lain? Menyesal tak? Lain lah kalau korang kasanova. Ni lah orang kata jangan nak cakap pelik-pelik.

At the same time orang akan buat awek/bini korang risau. Ayat ni sama macam

"if I ade yang lain I bagitau you, okay?"

Hah, sama lah macam ayat ni. Hati kecik perempuan tuh sah akak terasa jugak. Dah la macam tak percaya, lepas tu, rasa macam ni pulak. Huh. Sangat tak best okay? Sangat-sangat. Rasa macam habis-lah-aku-esok-Bf-aku-cari-orang-lain.

Ting-tong.

Anyway, sayang. Doakan yang baik-baik aje. Cakap jangan sebarang cakap. Kalau betul jadi, nanti menyesal. I LOVE YOU

2 comments:

pinkybubbles said...

i like this entry sis!!

TSYA'Z (~_^) said...

hehe thanks bubbles....hehe...