Followers

Sunday, April 10, 2011

kosong...



you tengok bintang, banyak tak? kalau tak nampak tu, awan lindung. You tengok awan, besar and banyak tak? Kalau you tak nampak awan, tu mesti nak hujan. You tengok hujan, banyak tak airnya? kalau hujan dah berhenti, you tengok air laut, banyak tak? macam tu la I sayang you. 




Sweet tak? Sweet kan? Bagi aku la. Aku suka ayat ni. Aku suka orangnya sekali. He he he. Okay. Saja nak start dengan "ayat sweet" ni. 

Tapi, macam nanti baru nak sambung balik. Sebab tetiba ada kerja nak kena buat. He he he.







No comments: