Followers

Tuesday, April 12, 2011

Laila Isabella ke Lateesya? Pilih??

Last night,

"You tau tak cerita Laila Isabella? Yang Nasha Aziz berlakon tuh. Tau?"

"Tau. Kenapa?"

"I impikan GF macam tu. He he he."

Ini impian Encik Huzair. Bukan nak Nasha Aziz jadi awek dia, tapi dia suka watak yang Nasha berlakon dalam cite tu. Kenal tak Nasha Aziz??

Nasha Aziz..

Semalam masa dia bagitau impian dia yang senget ni, rasa macam nak gelak pun ada. Tapi tak salah jugak kan. Dia nak seseorang yang berperangai macam watak Laila tu. Tak lembut sangat. Loqlaq. Kasar. Buat lawak sengal. Hurm. Aku duk fikir jugak aku tak lah macam tu. He he he. Nasib kau lah Encik Huzair. Dapat awek macam aku ni ha. Tapi kalau you nak yang macam Laila tu, I tak dapek la nak nolong ha. 

Muka, confirmlah lain nak mampos. Gaya, langsung lah tak ada. Ketinggian, tak sama sebab aku bantut banyak. Perangai, tak juga. Ha ha ha.

Tapi semalam macam rasa tak best jugak la dia cakap macam tu. Sebab macam demand. Ha ha ha. 

..............................................................................

To ENCIK HUZAIR,

I cantik tak? I comel tak? Baik cakap cantik. Baik cakap comel. Kalau tak merajuk seminggu. Ha ha ha. Gedik sungguh cik Tsya ni. Ngok diri sendiri.

Just accept me for who I am ye sayang ye? He he he. I tak dapat lah nak jadi cam Nasha Aziz you. I just dapat jadi Nur Lateesya je untuk you. Nur Lateesya yang senget, gedik, sengal ni. He he he. Sila tahan dengan perangai-perangai I yang kadang-kadang cengeng nak mampus dan kadang-kadang berlagak macam tak de hati perasaan tu ye. 

I kalau marah I selalu buat bodoh je. I still akan angkat call, reply mesej, padahal dalam hati I, I tengah sakit hati. Selalu macam tu lah. I jugak jenis yang terus terang tapi bila I geram or sakit hati I tak terus terang. Kadang-kadang je I akan cakap. So, orang lain kena faham sendiri. Ha ha ha. Tapi kebanyakan orang tak faham pun. But, even I marah sangat-sangat pun, marah tu cepat hilang. Dalam masa beberapa minit je, I dah cool. I dah trained diri I untuk cool dengan cepat supaya I tak sakit hati. 

Tau macam mana trained? Ha ha ha. Ini hasil latihan dari BF yang before-before ni yang tak pernah reti nak pujuk I bila I marah or merajuk. So, I dah jadi kebal. See, bagus budak-budak tuh. Memang tak de perasaan. Ha ha ha. 

Nak pegi study dah. Choww. Eyh, aku Muslim lah. Assalamualaikum semua. 



2 comments:

Lemonedicemix said...

yeah ! chill selalu ye cik laila isabella lateesya ! uhuhu...
moge berbahagia hendaknye ! may god always bleSs u both ! (^__^)

TSYA'Z (~_^) said...

yeah!!!...hehe......xiexie lemon...heheh...