Followers

Wednesday, April 6, 2011

LOVE YOU, HUZAIR....

Kalau budak sekolah Teknik Gerik yang baca entry ni, mungkin akan kenal dia. 

AHMAD HUZAIR BIN AWANG DOLLAH.

Prefect tahun 2005. Senior aku. Jurusan Kejuruteraan Mekanikal. Aku Awam. 

~ni sayang saya~

Kami kenal since sekolah lah kan. Sekolah sama. Kenal dia bila masuk pertandingan Scrabble. Untuk wakil blok. Masa tu dah blur sangat. Tak tahu nak buat perkataan apa. Dia datang kat belakang cakap 'TIN'. Ha ha ha. Aku buat perkataan 'PAINT'. Ada sorang lagi kawan dia. Dengan dia masa tu. Tak ingat lah nama dia. Huzair panggil aku 'TIN CAT' pastu. Ha ha ha setiap kali jumpa. And start dari tuh jadi rapat. Kadang-kadang petang-petang jumpa kat sekolah. 

Sampai rasa suka, rasa sayang, tapi frust bila tau dia ada awek. Ha ha ha. Terus je tarik diri. And buat bodo. Layan macam kawan. Tapi seyes malu dengan dia. Sampai sekarang pun. Still malu even dah jadi BF pun. Rupanya dia pun ada hati, tapi dia pun tak cakap. Huh. Marah sungguh aku bila aku tau. Haish. Memang kena tunggu 6 tahun ke?? Ada hikmah. He he he. 

InsyaAllah. Hubungan ni akan kekal. Aku sayang dia. Dia sayang aku. Aku selesa dengan dia. Dia selesa dengan aku. 


KAMU YANG PERTAMA


Berawal dari cintaku pertama

Diawal ku jumpa
Kamu benar membuatku tergila-gila
Ke langit jadinya

Kau pun kiriminkan seribu puisi cinta
Tak pernah ku duga
Ku balas kamu dengan senyuman manja
Kau hanya tertawa

Malu-malu tapi mau
Ku lihat sayang
Tampak jelas di matamu
Lama-lama kau mendekat
Ku lihat sayang
Katakan cinta untukku

Kamu memang yang pertama cinta
Menyentuh pipiku dengan manja
Karena kamu yang ku rasa cinta
Mendapatkan segalanya

Kau mulai lagi dengan tingkah lakumu
Ku tersipu malu
Kau titip salam lewat mentariku
Berdegup jantungku

Kamu memang yang pertama cinta
Memulai dengan senyuman manja
Karena kamu yang ku rasa cinta
Lebih dari segalanya
Cinta....

2 comments:

NoRz said...

congrate..

TSYA'Z (~_^) said...

hehe kak nor...well, thanks a lot yea...pray for us...