Followers

Friday, October 28, 2011

"Abang" , sound sweet je :) hehe

Kan? 

Sejak dari dulu aku bercinta, (huh, macam banyak sangat bercinta) tak pernah aku panggil abang dekat boypren. En BF pun aku tak panggil abang jugak. 

Hoho, tetiba rasa teringin nak panggil abang. Ha ha gedik. 

Ini semua sebab terpengaruh dengan novel. Penuh perkataan abang je. Lepas tuh, dari muka surat first sampai habis ada perkataan abang. Jealous okeyh. Jealous ni saya tak ada abang. :) Ini statement mintak pelangkung dari En BF. 

Tapi serius, kadang-kadang teringin nak panggil special dengan panggilan abang. Sebab bunyik abang tuh macam sweet je, boleh lah buat perangai adik-adik kalau panggil abang macam tuh ye dak? Ha ha ha. 

Abang. Abang. Abang. Sweet lorh.


Ini "ABANG" kiter. :p


..............................................................

: En BF ni mesti gelakkan aku kalau tetiba aku buang tebiat panggil dia Abang. Mau kena gelak dua tahun. :)

5 comments:

BlueiceButterfly said...

~tryla..wat En.BF awak tido tak lena pulak..hehe

ZURAINI said...

erkk. sye x bleh nak pgl abg selain abg sndr. huhu

HEROICzero said...

sudah cuba ? =)

TSYA'Z (~_^) said...

blueicebutterfly : kalo tido, die juara.. tido ttp tido.. haha

zuraini : owh.. sy xda abang.. haha so kena crik abang..

heroiczero : belum cuba, nti kena perli, malu dua tahun :)

gmiDOTstudent09 said...

sweet nye . kanda pun sweet gak . kuang4