Followers

Thursday, October 20, 2011

Kalau pasal kahwin, aku memang excited :)

Dua hari lepas En BF agak excited. Cerita pasal persalinan pengantin dengan pelamin dengan meja makan pengantin semua, makeup pengantin dengan harga berpatutan aku rasa. Only RM 2,800. 

Teruja okeyh. 

Actually, both of us memang dah mula fikir pasal ni. Even orang cakap nanti fikir, muda lagi, rumah belum ada, kereta pun tak ada lagi, kerja belum tetap lagi Cik Tsya ni, tapi, aku nak fikir jugak. Sebab ini masa depan aku, bukan masa depan mereka-mereka yang bercakap tu. Eyh, masa depan kami. Lagipun soal ni semua En BF yang timbulkan so, aku as his girl yang mengada-ngada kena la tolong fikir sekali. Sebab sebab sebab aku yang nak jadi pengantin dia. He he he. Okeyh, cukup gedik kat situ. 

InsyaAllah. Harap semuanya menjadi. Ye kan En BF kan? 

Okeyh okeyh sambung yang tadi. 

Serius aku agak tak sangka dengan harga yang macam tu. Bagi aku murah la, sebab macam berpatutan harga yang diorang letak. Itu package yang paling mahal sekali kat butik tu. Just imagine, kalau yang paling murah berapa? Tapi, berpadanan lah dengan tempat tu. Its just a small town, so, harga macam tu kira okay la. Kalau Kuala Lumpur, jangan harap nak dapat itu punya harga. :p

Tapi, my mom pernah cakap, kalau beliau sihat walafiat time aku nak kahwin nanti, mak aku nak buat baju sendiri, pendek kata semua sendiri.  Takmau order-order. Adeh, agak-agak bajet tuh sampai tak?? Ha ha ha.  

Doakan aku cepat kahwin dengan En BF. 

Dan doakan En BF sempat kumpul duit untuk buat kahwin.  :)

......................................................................

: I LOVE YOU MR UJER :)

2 comments:

aimie amalina said...

aku dpt ase x lame dh ni
hehehehehe

HEROICzero said...

all the best ! =)