Followers

Friday, December 2, 2011

Abang akan sentiasa ada :))

Tadi pergi hospital. Gila letih hari ni kena drive the whole day. Sakitnya bila tengok sepupu aku. Bersalin bedah. Haih, tengok perut dia, kat tempat belah tu just letak gam je untuk tangkupkan kulit. Huh ngeri. Mula lah aku fikir yang bukan-bukan. 

: Sayang, buat apa?

: Tengok orang lepas bersalin. Huu, dengar dia cerita, sakitnya rasa perut. Takut tengok dia kelmarin. Tak boleh bangun. Macam dah nazak gila. Tapi hubby dia selalu ada dekat dia. Untungla.

: He he. Risau takut abang tak ada kat sayang eyh?

: A ah. Risau. nanti siapa nak layan sayang? Nak harapkan mak-mak, kesian la pulak. Kena harap abang je lah. 

: He he. InsyaAllah, abang akan sentiasa ada di saat-saat sukar sayang. 

Bila ini ayat En BF dekat aku, aku jadi macam teruja. Gila sangat teruja, terharu semua. Harap-harap ini bukan janji kosong. Harap-harap jodoh aku benar dengan dia. 

: I love you. :))





No comments: