Followers

Sunday, December 6, 2009

khatan

4 weeks ago is the last time aku update aku nye blog....sgt2 lama....rindu aku untuk mencarut2 kat sini...hehehe...erm btw, xde ape sgt yg jadi...going back to kampung for aidiladha for 4 days...then, balik rumah...aritu ade jugak member ajak keluar...zati ajak but aku demam, selsema and pening kepala...at the same time hujan pulak...huhu...tak dapat jumpa lagi...insya Allah nex time kalo ade lagi dorg nk jumpa aku join jugak2....

lagi for this week....my cousin and my nephew, berkhatan....xde majlis2 makan pun seperti mana yg aku tgk lam tv...just a simple2 khatan....lagipun skang dh pakai khdimat doctor...tok mudim and batang pisang dah x berapa relevan lagi untuk budak2 sekarang....erm itu pun masa bersunat menjerit2 sakit....pakai doc tu bukan tok mudim...with bius lagi...kalo tok mudim aku rasa xde bius2 nie...hurm...budak2 zaman skang, manja kata orang..x tahan daulat kata mak aku.

itu je la peristiwa2 penting yg jadi....hurm x terlupa jugak, nanti on 26th Dis 2009, ade hari keluarga....tpi yg nie untuk keluarga maimunah+jusoh+siti rani...

.
.
.
.
.
.
.


so, habes di sini.....huhu...tgah tgu result periksa dengan perasaan yg sagt takot nie....pray for me my frens....

4 comments:

armouris said...

info tentang berkhatan kat sini - Kelebihan Berkhatan

pal7 said...

teringat kecik2 dulu..
badan seram sejuk xboleh tdo malam sbb esok nk kene tut..haha

TSYA'Z (~_^) said...

hahahaha...penakut jugak pal upenye....

[S]itie [B]Um [B]Um said...

takutnye..sunat! hehe