Followers

Sunday, April 24, 2011

for a while

Aktiviti berblogging akan dihentikan sementara waktu disebabkan kesibukan untuk final exam mula 27 April ni.

Actually, streamyx dah diterminate pun. Ha ha ha. Untuk exam jugak lah semua tu diterminate.

See you guys nanti-nanti yea. Sangat rindu nak membebel dalam blog ni. Adoi. Rindu jugak nak gi melepak baca blog orang lain. Tapi kena utamakan exam dulu.

Okay, chiowww...

Friday, April 22, 2011

blur....

Dont know what happened actually. Feel so sad.







Thursday, April 21, 2011

.......

Bila aku dah jatuh cinta lagi, ada je yang tak kena. Kenapa???

Nak bagi aku gelong lagi??

....................................................................

Ya Allah.
Sudah banyak dugaan yang Kau beri Ya Allah. 
Aku hampir tidak mampu menanggung dugaan yang telah Kau berikan padaku. 
Berikanlah hamba-Mu ini masa untuk selesaikan satu persatu. AMIN..

MISS HIM...

Rindu dekat dia. Dia sibuk sekarang. 
Aku kena biasakan diri dengan keadaan ni.

~I MISS YOU~


(dari madu wani~hehe)




Saya sayang dia..



kreko + gelong...

Esok, esok, esok dan seterusnya, aku akan jadi pembaca buku tegar. Paper first reading and paper last baru kira-kira.

And, tak ada streamyx juga. Akan di-terminate hari ini. Ha ha ha. So, atas sebab tu lah, akan menjadi pembaca buku yang sangat tegar.

....................................................................

Mood, masih tak stabil. Ha ha ha. Semalam langsung tak stabil. Mesej En BOYFREN banyak-banyak kali, and rasanya dia mesti rimas. Sorry la En BOYFREN. I serabut sikit. Minta maaf dekat u ye En BOYFREN.

And tidur semalam jam 12 malam. Tepat. Pening kepala. Nak makan panadol tapi tak best. Then terjaga jam 2 pagi. Masa tu dah rasional. Fikiran dah stabil. Segala serabut hilang.

Memang tidur adalah untuk hilangkan rasa serabut, rasa susah hati, rasa kecewa semua, kan??

................................................................

Pagi ni bangun dengan lambat. Almaklumlah cuti.

................................................................

Owh...semalam aku mimpi. Mimpi ngeri. Bagi aku, takut sangat. Ada En BOYFREN, ada sepupu aku, Bani, ada orang lain yang aku tak kenal.

Aku terjaga banyak kali. Dengan harapan bila tidur balik mimpi tu takkan datang lagi. Tapi, mimpi tu macam bersiri-siri pulak. Sampaikan aku rasa aku taknak pejam mata. Padahal jam baru 5 pagi. Sakit nya hati. Semua dalam mimpi tu macam betul-betul jadi. Hurm.

...............................................................

Wednesday, April 20, 2011

Trauma..

Aku trauma bila orang yang aku sayang tak call aku, aku call tak jawab, aku mesej tak reply, tanpa sebarang sebab. 

Aku jadi trauma. Aku selalu akan ditinggalkan bila benda macam ni jadi. Sebab tu aku macam trauma. 

Aku tak suka macam ni. Bila aku dah sayang, dah suka sangat dekat orang tu, and orang buat macam ni, aku takut. 

Hati aku sakit sangat. Bila aku tengah bahagia, tetiba benda macam ni, aku rasa sangat sedih. 

Nak aku fikir positif? Pernah dulu aku fikir positif. And yang si BF, tinggalkan aku terus. Bila ditanya tak berjawab. Bila di mesej tak direply. Lepas seminggu, aku cuma dapat kata putus dari si BF. 

Sama jugak dengan yang seterusnya. Sehinggalah aku meninggalkan seseorang sebab aku sendiri rasa tak adil untuk dia.

And sekarang, situasi tu berlaku lagi. Nak aku think positive?? Nak aku think negative?? Entah. Aku tak tahu.   

Kalau betul sayangkan aku, kenapa buat macam ni? Kalau ada masalah, kenapa tak nak bagitahu aku? Kenapa??

Buat aku jadi lagi trauma. Aku taknak kecewa. Aku benci. 



Sunday, April 17, 2011

The GREEN uniform..

I love to see Huzair wearing this uniform. He looked so segak in this uniform. Serius. Ini tak ada tipu. Betol segak kalau dia pakai. Dengan baju putih, blazer (betol tak eja) hijau, seluar hijau, tie hijau, kasut hitam. Nampak segak and cool. Ha ha ha. (Encik, nanti belanja saya makan okay)?

Tapi takda pulak gambar dia dengan uniform hijau dia tuh. He he he.

Actually itu adalah baju rasmi pengawas sekolah kami dulu. Colour hijau tu. Jangan tak tahu. Tapi hijau yang gelap and agak cantik lah. Pernah jugak dulu complain kenapa mesti hijau. Macam tak da kaler lain.

Okay, baju outing yakni baju batik pun color hijau. Rasa macam sekolah agama. And memang sekolah agama pun. SMT (A) GERIK. What were you thinking when you nampak huruf A tu? Its for AGAMA. Ye, saya student sekolah tu. He he he.

Mujur lah baju librarian yang aku kena pakai dulu (saja nak cakap aku pengawas perpustakaan, gedik kan, hehe) colour peach oren-oren sikit. Tudung pun satu sut oren peach-peach tuh. Kain hitam. Kasut hitam. Semua pun kasut hitam.

But, when he in it, I mean in the hijau uniform, aku suka. Love to see him in that uniform. Serius. Ha ha ha. My exboy tak tau pasal benda ni. He never know how much I like Huzair dulu. Now, dah jadik LOVE.

And I should say thanks lah to this green uniform sebab if tak ada uniform ni, aku pun tak ada la kenal pengawas nama Huzair ni. He he he.

And again I wanna say, I love to see him in that 'green' uniform. He he he.

I love you sayang. Gedik kan aku? He he he. Who cares? Yang lain tak payah nak sebok okay?


Bukan. Yang ini bukan gambar baju hijau. Ini aku curik dari FB dia je. Aku rasa dia comel buat macam tuh. He he he. You umur berapa masa ni sayang??? I LOVE YOU.

Friday, April 15, 2011

Merajuk- saja aku nak cakap pasal ni jugak. Kau nak merajuk dengan aku ke, taknak bagi aku baca blog kau dah??

Baru lepas baca blog SARKASIS. Entry hari ini pasal merajuk gedik-gedik couple-couple satu dunia. Sorry lah Encik Badek, aku memang sengaja nak cakap pasal ni jugak. Jangan nak tacing pulak, nanti buat entry pasal aku curik idea kau. Aku bagitahu siap-siap ni ha. 

Ni nak tulis dari sudut pandangan aku pulak. Setiap orang ada opinion masing-masing kan? 

Merajuk dengan BF/GF, normal. Tambah-tambah kalau perempuan. Tomboy ke tak tomboy ke, semua mesti ada merajuk punya. Tipu kalau tak merajuk. 

Setengah manusia ni tak suka kalau orang merajuk. Kata gedik lah, poyo lah, menyampah nak tengok lah. Tapi, tak ada pun suruh korang layan orang-orang merajuk ni. Lantak dia lah. Dia merajuk dengan GF/BF dia, bukan dengan sesiapa yang tak ada kena mengena dengan dia. Yang orang lain yang nak menyampah kenapa? Tak pernah merajuk ke? 

Bagi aku lah kan, benda-benda macam ni tak yah la orang lain nak sibuk. Dia nak merajuk sampai tertungging kepala ke bawah kaki ke atas pun biarlah. Hak dia. Bukan mengacau duit siapa-siapa pun. Lainlah kalau orang yang merajuk tu effect diri korang. Wajib marah. Wajib bengang. 




p/s: Encik, jangan merajuk dengan aku plak....hahaha.....umum...

tak tawu

Dia dah mula bosan dengan aku ke? Aku mengada ke? Setahu aku, aku tak menggedik pun. Tak mengada pun. Aku rasa aku biasa je. Aku jadi diri aku. Ke memang aku membosankan? Ataupun aku selalu sangat kacau dia? Kacau masa-masa tidur or masa-masa lapang dia? 

Hati aku selalu kata yang aku ni tak layak untuk siapa-siapa pun. And bila dia datang dalam hidup aku, aku dah pilih dia untuk spend my life with. Dia cakap dia terima kau seadanya. Tapi, aku taktau sampai tahap mana dia terima aku. Harap-harap kekal la hubungan yang ada ni.  

Jumaat..

Jumaat. 15 April 2011. Hari akhir pegi kelas. Bermula lah minggu study week. Minggu yang student-student selalu guna untuk balik rumah, release tensen for few days, and masuk universiti balik untuk ambil exam. 

Interview BEL
Ini kira last test untuk semester ni. Macam mana nak hadapi interview. Mende ni pun kena belajar. Macam mana duduk, macam mana nak cakap, macam mana expressi badan, muka, tangan, kaki. Macam mana guna bahasa mata. 

Tadi dah settle. Merapu meraban jawab soalan dari lecturer. Gilo. Bila bercakap, kita boleh dengar suara kita kan? Yang aku agak okay, aku rasa aku tak lah berterabur penggunaan ayat BI aku. Setakat yang aku tengok, Puan macam faham apa yang aku cakap. So, maksudnya tak lah aku bercakap macam bahasa ayam. Or bahasa itik. 

Result test 2 MAF
Ini lagi satu. Dapat ciput je. Tak tahu lah lecturer tu yang straight sangat or aku yang mengong. Teori tulis melambak, markah 1/2 je. Aku nak kena hafal ayat buku ke? Hurm, aku yang tak reti agaknya. Calculation, careless. Hilang berlambak marks. Aduyai, tak tahu lah nak jadi apa dengan MAF. 

Result test 2 QMT
Membanggakan jugak. Hasil dari kena marah dengan Miss every week, so dapat la result yang okay lah tu. Mintak-mintak final punya result lagi okay. Nak A. Ha ha ha.

Love Story
Tiap-tiap hari mesej. Tiap-tiap hari berkasih sayang. Tiap-tiap hari menggedik. Ha ha ha. Sampai satu tahap, tak tau nak cakap apa. Ha ha ha. Tapi, dia gila-gila. So, ada je benda yang nak sembang. 

Well, semalam aku lupa aku ada janji dengan dia tak nak contact lagi dengan K. Aku pulak gi bagitau dia. And dia menuntut janji tu dari aku. Rasa serba salah. Aku tak tahu apa dia rasa. Dia cakap dia okay, tapi macam tak okay. Silap aku juga. Aku treat dia macam yang sebelum ni yang memang tak kisah langsung. Hurm, ke memang tak boleh bagitau BF sekarang tentang cerita-cerita kita yang dulu? Aku cuma nak jujur. Aku berkawan je. Aku nak dia faham, tapi aku rasa aku yang kena faham dia. And tetiba aku rasa lepas ni, pasal budak-budak yang ada dalam hidup aku, biar aku je yang tau. Belum cukup lama kami  kenal untuk dia faham macam mana aku. Apa yang aku rasa. And sama lah macam aku. Masih peringkat awal lagi. 




Thursday, April 14, 2011

Nak marah orang, boleh?

Rasa marah, rasa sakit hati, rasa bengang, rasa geram, rasa nak mengamuk!!! Ini setan punya kerja, kan? Sebab tetiba rasa semua ni.

Mood actually tak berapa okay dua tiga hari ni. Kenapa? Tak tawu. Senget.

......................................................................................

Pagi tadi pukul 11 pagi, jawab test akaun. Test yang kedua akhir. Entah ape je jawapan. Takpelah. Dah buat. Dah tak boleh nak redo pun. Esok yang terakhir punya test. Serabutkan otak malam ni untuk mencari info-info pasal company PANASONIC. Esok ada interview. Harapan Puan Mursyidah tak tanya soalan maut + soalan susah. Kalau tak pasal planet Marikh pun boleh keluar.

.....................................................................................

Mr SAYANG pun busy hari ni. Bukan hari ni je rasanya. Bila dia dengan kawan baik dia, aku macam tak ada pun tak apa. INI MEMANG PERANGAI LELAKI KAN? Gadis akan dilupakan bila dengan kawan baik. So, kena terima aje lah. Sebab aku baru lagi dalam hidup dia, and kawan dia dah lama. Anyway, kawan dia senior aku juga. Biarlah. Jangan cari perempuan sudah. Nak cari penyapu sampah ke, mop ke, baldi ke, ape ke, lantaklah. Perempuan? Hurm, buatlah kalau rasa diri tu kaya sangat boleh ada sampai empat perempuan.

Bosan bila tak ada mesej dari dia. Ada jugak la satu dua. Hurm, perlu biasakan diri. Sudah mula tunjuk perangai sebenar ke? He he he. Ragu-ragu.


Ini yang sebenarnya. 

...............................................................................

Cuti study week datang lagi. Nak balik or tak, masih jadi masalah. Assignment banyak lagi. Kena buat report. Kena buat past sem. Nak kena hantar semua tu hari Isnin next week. Ini lagi satu kerja yang rasa geram nak mengamuk. Dah minggu akhir baru nak bagi kerja banyak-banyak. Kenapa tak cakap masa habis presentation dulu??


Kalau aku jadi incredible hulk macam mana rupa? Memang rasa nak jadi hulk. 




p/s: malas nya nak fikir semua ni. 

Tuesday, April 12, 2011

Laila Isabella ke Lateesya? Pilih??

Last night,

"You tau tak cerita Laila Isabella? Yang Nasha Aziz berlakon tuh. Tau?"

"Tau. Kenapa?"

"I impikan GF macam tu. He he he."

Ini impian Encik Huzair. Bukan nak Nasha Aziz jadi awek dia, tapi dia suka watak yang Nasha berlakon dalam cite tu. Kenal tak Nasha Aziz??

Nasha Aziz..

Semalam masa dia bagitau impian dia yang senget ni, rasa macam nak gelak pun ada. Tapi tak salah jugak kan. Dia nak seseorang yang berperangai macam watak Laila tu. Tak lembut sangat. Loqlaq. Kasar. Buat lawak sengal. Hurm. Aku duk fikir jugak aku tak lah macam tu. He he he. Nasib kau lah Encik Huzair. Dapat awek macam aku ni ha. Tapi kalau you nak yang macam Laila tu, I tak dapek la nak nolong ha. 

Muka, confirmlah lain nak mampos. Gaya, langsung lah tak ada. Ketinggian, tak sama sebab aku bantut banyak. Perangai, tak juga. Ha ha ha.

Tapi semalam macam rasa tak best jugak la dia cakap macam tu. Sebab macam demand. Ha ha ha. 

..............................................................................

To ENCIK HUZAIR,

I cantik tak? I comel tak? Baik cakap cantik. Baik cakap comel. Kalau tak merajuk seminggu. Ha ha ha. Gedik sungguh cik Tsya ni. Ngok diri sendiri.

Just accept me for who I am ye sayang ye? He he he. I tak dapat lah nak jadi cam Nasha Aziz you. I just dapat jadi Nur Lateesya je untuk you. Nur Lateesya yang senget, gedik, sengal ni. He he he. Sila tahan dengan perangai-perangai I yang kadang-kadang cengeng nak mampus dan kadang-kadang berlagak macam tak de hati perasaan tu ye. 

I kalau marah I selalu buat bodoh je. I still akan angkat call, reply mesej, padahal dalam hati I, I tengah sakit hati. Selalu macam tu lah. I jugak jenis yang terus terang tapi bila I geram or sakit hati I tak terus terang. Kadang-kadang je I akan cakap. So, orang lain kena faham sendiri. Ha ha ha. Tapi kebanyakan orang tak faham pun. But, even I marah sangat-sangat pun, marah tu cepat hilang. Dalam masa beberapa minit je, I dah cool. I dah trained diri I untuk cool dengan cepat supaya I tak sakit hati. 

Tau macam mana trained? Ha ha ha. Ini hasil latihan dari BF yang before-before ni yang tak pernah reti nak pujuk I bila I marah or merajuk. So, I dah jadi kebal. See, bagus budak-budak tuh. Memang tak de perasaan. Ha ha ha. 

Nak pegi study dah. Choww. Eyh, aku Muslim lah. Assalamualaikum semua. 



Monday, April 11, 2011

Setia or tak setia?

Setia pada pasangan. Faham? 

Korang setia tak? Kalau tak baik korang tinggal je awek/balak korang dari awal-awal lagi. Sebabnya nanti takda lah korang sakit hati. Kan??

Seseorang sedang tanya kesetiaan aku. Aku ni jenis yang tak setia ke setia. Aku akan setia kalau aku cakap aku sayang seseorang tu. Cinta. But aku takkan setia kalau aku cuma cakap aku sayang je. Paam tak?

I mean, kalau aku sayang seorang kawan, aku akan setia sebagai seorang kawan. Tapi ni kita tengah cakap pasal pasangan yang mungkin akan jadi suami satu hari nanti. 

Hurm. Logik bila dia tanya macam tu. Aku takde lah nak marah. Tapi aku terfikir jugak, boleh ke aku setia dengan dia. Tapi aku memang nak dia jadi part of my life. Share my life dengan dia. Aku akan cuba.

To SAYANG.

Dont worry sayang. I cuba untul setia sebab I sayang you. You dah jadi sebahagian dari hidup I. And I takkan senang-senang je nak lupakan you. You sentiasa akan ada I. I akan sentiasa ada you. I rasa happy bila ada you. I hope you pun macam tu. Ha ha ha. Kalau marah pun tak boleh lama-lama. Sekejap-sekejap je. I sayang you. You pun kena sayang I. You nak percaya ke tak kesetiaan, you raa sendiri, you observe sendiri.

Tapi, terus terang I ni tak la macam awek-awek you yang sebelum ni. Yang maybe lembut-lembut, sopan-sopan, tak garang. I garang. Mengaku siap-siap. Ha ha ha. I tak lembut. Suara I, you tau lantang. Pergerakan I, takdelah sopan sangat pun. Biasa aje. 

He he he. Yang penting, I sayang you. 


Sedetik Lebih


Tadi dengar lagu SEDETIK LEBIH ANUAR ZAIN. Lirik dia best. He he he. Naksuh BF nyanyi. Boleh kan, MR HUZAIR?? Plish plish plis :( . Ha ha ha.

sikit lagi nak jadi pemanah kebangsaan..hahaha

ni nak jadi photographer pulak...hehe


TO YOU SAYANG...

SEDETIK LEBIH
Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu
Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu
Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa
Kasihku…ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya
Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu
Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu

p/s: Love You

Sunday, April 10, 2011

If you suka yang lain, be honest okay??

Ni bukan nak sambung entry yang sekerat tadi. Tapi pasal hal lain.

Tetiba tadi ada orang cakap,

"If you ada suka yang lain be honest okay?"

Huh, ini kes tak percaya ke apa? Bukan nak marah sangat tapi sikit terasa jugak la sebab dia cakap macam ni. To all guys, janganlah cakap macam ni dengan awek-awek you all, ataupun bini-bini you all. You all macam tak percaya dia.

Bila dia cakap dia sayang, dia sayang la. Ini macam doa jugak tau. Kata-kata adalah doa. Pernah dengar kan ayat ni? Ha, kalau korang (guys) cakap macam ni, and tetiba betol-betol jadi, korang rasa menyesal tak awek korang gi kat jantan lain? Menyesal tak? Lain lah kalau korang kasanova. Ni lah orang kata jangan nak cakap pelik-pelik.

At the same time orang akan buat awek/bini korang risau. Ayat ni sama macam

"if I ade yang lain I bagitau you, okay?"

Hah, sama lah macam ayat ni. Hati kecik perempuan tuh sah akak terasa jugak. Dah la macam tak percaya, lepas tu, rasa macam ni pulak. Huh. Sangat tak best okay? Sangat-sangat. Rasa macam habis-lah-aku-esok-Bf-aku-cari-orang-lain.

Ting-tong.

Anyway, sayang. Doakan yang baik-baik aje. Cakap jangan sebarang cakap. Kalau betul jadi, nanti menyesal. I LOVE YOU

kosong...



you tengok bintang, banyak tak? kalau tak nampak tu, awan lindung. You tengok awan, besar and banyak tak? Kalau you tak nampak awan, tu mesti nak hujan. You tengok hujan, banyak tak airnya? kalau hujan dah berhenti, you tengok air laut, banyak tak? macam tu la I sayang you. 




Sweet tak? Sweet kan? Bagi aku la. Aku suka ayat ni. Aku suka orangnya sekali. He he he. Okay. Saja nak start dengan "ayat sweet" ni. 

Tapi, macam nanti baru nak sambung balik. Sebab tetiba ada kerja nak kena buat. He he he.







Wednesday, April 6, 2011

LOVE YOU, HUZAIR....

Kalau budak sekolah Teknik Gerik yang baca entry ni, mungkin akan kenal dia. 

AHMAD HUZAIR BIN AWANG DOLLAH.

Prefect tahun 2005. Senior aku. Jurusan Kejuruteraan Mekanikal. Aku Awam. 

~ni sayang saya~

Kami kenal since sekolah lah kan. Sekolah sama. Kenal dia bila masuk pertandingan Scrabble. Untuk wakil blok. Masa tu dah blur sangat. Tak tahu nak buat perkataan apa. Dia datang kat belakang cakap 'TIN'. Ha ha ha. Aku buat perkataan 'PAINT'. Ada sorang lagi kawan dia. Dengan dia masa tu. Tak ingat lah nama dia. Huzair panggil aku 'TIN CAT' pastu. Ha ha ha setiap kali jumpa. And start dari tuh jadi rapat. Kadang-kadang petang-petang jumpa kat sekolah. 

Sampai rasa suka, rasa sayang, tapi frust bila tau dia ada awek. Ha ha ha. Terus je tarik diri. And buat bodo. Layan macam kawan. Tapi seyes malu dengan dia. Sampai sekarang pun. Still malu even dah jadi BF pun. Rupanya dia pun ada hati, tapi dia pun tak cakap. Huh. Marah sungguh aku bila aku tau. Haish. Memang kena tunggu 6 tahun ke?? Ada hikmah. He he he. 

InsyaAllah. Hubungan ni akan kekal. Aku sayang dia. Dia sayang aku. Aku selesa dengan dia. Dia selesa dengan aku. 


KAMU YANG PERTAMA


Berawal dari cintaku pertama

Diawal ku jumpa
Kamu benar membuatku tergila-gila
Ke langit jadinya

Kau pun kiriminkan seribu puisi cinta
Tak pernah ku duga
Ku balas kamu dengan senyuman manja
Kau hanya tertawa

Malu-malu tapi mau
Ku lihat sayang
Tampak jelas di matamu
Lama-lama kau mendekat
Ku lihat sayang
Katakan cinta untukku

Kamu memang yang pertama cinta
Menyentuh pipiku dengan manja
Karena kamu yang ku rasa cinta
Mendapatkan segalanya

Kau mulai lagi dengan tingkah lakumu
Ku tersipu malu
Kau titip salam lewat mentariku
Berdegup jantungku

Kamu memang yang pertama cinta
Memulai dengan senyuman manja
Karena kamu yang ku rasa cinta
Lebih dari segalanya
Cinta....

Monday, April 4, 2011

3411

Ingat yang aku cakap dia gurau-gurau dengan aku ajak aku kahwin tuh? Hurm. Semalam dengan rasminya sudah. Ha ha ha, bukan sudah kahwin tapi sudah sama-sama. 

3411. Akan jadi satu tarikh yang aku akan ingat selalu. Sampai bila pun aku akan ingat. First time ni nak ingat tarikh couple. Before ni, kalau couple pun tak pernah nak ingat tarikh tu. Padahal tarikh-tarikh ni agak penting jugak kan untuk pasangan-pasangan. 

Well, my heart dah ada yang punya. Tak sangka. Lama kami kenal. Almost 7 years. And dalam masa 7 tahun tu contact setahun sekali. And aku pernah couple dengan kawan baik dia. Rasa macam pelik. Perasaan yang kami pernah sama-sama ada dulu. Perasaan yang masing-masing taknak luahkan dulu. Tapi, bagus jugak. Kalau tak, tak tahu lah jadi apa. Ada hikmah di sebalik semua yang jadi, adik aku kata. 

When aku cakap dekat kawan baik aku, Mamat, dia tanya aku macam polis. Agaknya dia dah tak larat nak dengar aku sedih-sedih ngadu-ngadu kat dia. Thanks Mamat. Really appreciate you. A lot. 

.................................................................

Sekarang rasa sangat bahagia. Hope bahagia ni sampai bila-bila.