Followers

Saturday, February 21, 2009

TODAY PUNYE STORY

Emm malam nie busan gilerr...taktau nak watperr..pdahal test ade lagi dua nk study..huhuhu tkowtnye (tp x study pown)..malam nie asik bersembang jer dgn tiah (roommate)..emm sembang pasal zaman2 dulu,..pasal zaman sekolah..kenangan lama-lama...memang susah nak lupa.. sambil tu kitorg sembang2 pasal family besar kitorang la..buku xnk bc (huhuhu)........


Arinie ade pertandingan ragby..emm, rmai gler yg dtg.. dri tudm, dr shah alam, dari bnyak lg ipta..hurm, kebetulan bilik sy menghadap ke jalan so, nmpak la abg2 n adik2 yg men ragby turun bus..emm boleh than gak semua..(hehe gatal lak)..memg happening glerr..dalam pd tgah tgk2 org yg dtg, tba2 lak ade la sorg lelaki nie..nk terkencing agaknya..trus naik asrama perempuan..(kat wing sy la) hehehe..terkejut sy..kebetulan masa tu sy kat luar bilik..nsib baik wingmate sy ade masa tu and tolong tunjukkan toilet kat budak td tu..(xtually toilet lelaki ade kt bwh)..


Petang td, lam pukul 2.15, sy pg study nan kawan2sy kat library..Ya Allah, memang arini la sy study pling x masuk skali..sy x paam aper yg sy tgah blaja..(td study tax)..sy keliru dengan manual and text book yg sy refer..nsib baik member sy ade tolong tunjukkan sy macm mana nk buat.. die pun sebenarnya x berapa nak faham..so, study satu solan jer, then msg2 dah xde mood nak wat coz xde jwapan nk refer bla dah siap..pastu bersembang la..


Tgk..arinie satu hari sy asik bersembang jerr..mcm xde kije lain nak wat..padahal sy nie bnyak gle kije..inilah idup seorang student maybe..ade msanya rjin..ade msanya sgt malas..


Sy nak citer pasal kwn2 sy la pulak..sy ade sorg kawan yg sgt baik dgn sy..aper2 rahsia sy semua die tau..(semua)..hehehe..aper2 yg die buat pun setakat nie die still inform sy..nama die

NUR HIDAYAH.......


Kat UiTM nie pulak..sy pun ade rmai kwn kat sini..mcm2 jnis kawan yg sy jumpa..ade yg kawan mkn kawan, ade yg kawan yg baik, ade yg nakal, macam2 la..hehehe....so,smpai situ jer la pasal member2 sy..


Skang nak cter pasal satu nama nie..sy suka sgt dgn nama nie..sy xtaula kalo ade org yg bernama mcm nama yg sy suka nie..sy teringin nak knal..kalau ade org yg nama macam sy suka nie ade, tgk2 la blog sy ek, contact2 la sy..hehehehe..nama yg saya suka sgt tu ialah FAYYADH....sedapkan nama tu (bg sy la)..hmm, sy jumpa nama nie masa kwan sy tengah tgk2 nama-nama Islam (untuk anak lelaki)..FAYYADH tu maksudnya adelah MURAH HATI...so, sesape yg nama mcm nie, sy suka la(hehehe, juz kidding)...emm comel nama tu kan..(sy dah memg suka gler nama nie..hehe kalau la ade org nama FAYYADH,memg sy excited glerr kott) hehehe....


emm dah pnjg dah sy bebel2 nie...nanti sy smbung lagi ek...

Gudnyte

5 comments:

Ahmad said...

nama fayyadh tu taruk utk bakal anak lelaki awk le..sure hari² suka gler kat dia..tapi kena 'babab' jugak kalau nakal..

Anonymous said...

aku pun setuju nak ahmad 2(maklum la name laki aku pun ahmad azam)hehe..kalo ko dah teringin sgt letak je name anak ko nti fayyadh..abes cter..tiap2 ari ko bleh sebut name 2 nti.....haha..

azamieda said...

aku pun dah agak pandai wat blog skang nie.....hehe...best gak..

TSYA'Z (~_^) said...

heheheh a ah ek..bgus korg ni..bagi cdagn kat aku
heheheh

Anak_Bonda said...

boleh lah.... blog uncle http://surauat-tarbiyyah.blogspot.com