Followers

Tuesday, March 27, 2012

4th week

Rindu. Lama tak menulis.

Alhamdulillah. Dah minggu keempat dah dekat Arau ni. Tapi macam dah 3 bulan. Ha ha ha. Banyak kerja. Tak banyak sangat. Tipu je. Ha ha ha. Presentation je la yang banyak. Case study. Maklumlah, dah final sem. Semua tu penting.

Kelas pun sangat okay. Cuma sekarang ada exam budak-budak diploma, jadi terpaksa menempek masuk dalam lecure hall, yang besar and meja kecik cenonet je. Letak pencil case pun dah penuh meja  kecik tu. Aih. Mengeluh memang dah jadi tabiat dalam 4 minggu ni. 

Lecturer pun, bagus-bagus. Tapi sebabkan semua kelas teori, even sebagus mana pun lecturer tu, mulut aku ni nak menguap jugak besar-besar. Tak tahulah kenapa. Especially bila kelas petang. Bertambah-tambah setan kat mata aku.

Jiran. Ha ha ha. Aku ada jiran yang peramah sekarang. Dulu jiran sombong. Tapi bila over peramah pun, lemas jugak :P.

Okay. Done for today. Hari ni ada kuiz pulak. Puan Datin punya kuiz. Ok bye. :))

.............................................................

: Miss you :))

5 comments:

Edy Fee said...

besar betul pensel smp letak 1 pon dh penuh.hihikhik

TSYA'Z (~_^) said...

edy : pencil case la edy.. haha.. asenye x salah tulis kot... :P

Nuramalina Aziz said...

tsya!!!!!!! rindu same kamu,.haha...bile nak mai JB??

TSYA'Z (~_^) said...

nana: haha. xnak rindu kamu. haha. nti la. bila dh kaya.

Edy Fee said...

haha saje je gurau la..ish2