Followers

Friday, March 19, 2010

huhuh....


chumell kan???hehehe....

Im not goin to talk bout this little sweet hunny bunny...

On 13th March, last week la kan, was my cousin 2nd marriage ceremony...hurm my BI tunggang langgang lately nie..tapi dah belajar dari tadika lagi english still x terer-tere..ape nk jadi lah ko nie..eh, back to the story...haha die dah kawen dengan pilihan hati dia dan juga pilihan hati semua orang..mksudnya semua orang setuju dengan pilihan dia kali ni...setuju la dari yg sebelum nie...tapi aku tak dapat menghadirkan diri aku kerana PTPTN hari tu...okay, hari ni 18 march kan,...hurm sepupu sepapat makcik makngah makndak maksu semua sedang bersuka ria di Kelantan...kerana pengantin lelaki orang kelantan.....tapi amk aku tak ikot sebab ayah aku kije...well isteri kena ikut suami kn???hehe.....hurm lari topic lagii...terkilan jugak sebab aku selalu tak dpat ikot dorg gi jalan2...huhu.....

2 comments:

~Jabeen~ said...

comelz..koble lg nk kwen???

TSYA'Z (~_^) said...

aku??????hurm........tgu laki aku masuk meminang la......kalo kawen skang, alamtnye aku mkn pasir...hehehe