Followers

Friday, June 15, 2012

Assignment separuh gila (part 1)

Malam ke pagi ni memang suka nak fikir benda yang mengarut.

Agak-agak En BuahHati takut tak kehilangan aku? Ha. Amek kau. Aku sendiri pun tak ada jawapan untuk soalan ni. En BuahHati je yang ada. Tapi, perasaan aku mengatakan yang dia tak risau pun. Sebab dia tahu aku sayang dia, so, tak mungkin la aku akan lari kat orang lain kan? :)

Kemungkinan untuk aku blah dari En BuahHati sangat sangat tak ada la. Tapi, bila aku fikir macam ni, takut pulak kalau aku yang dihilangkan. Hak hak hak. 

Okey. Sudah-sudah la merapu. Moh kite ke topik sebenar aku hari ni ye. 

Final sem dah aku ni. Tahu kan? So, kena buat assignment dengan bersungguh la untuk final sem final year ni ye dak? Tapi tapi tapi, yang tak best, group members tu. Aih. Mengeluh je la kerja aku sepanjang buat assignment. Macam mana nak dapat markah tinggi kalau macam ni ha? Kan? 

Eyh. Dah. Malas pulak nak menghupdate panjang-panjang. Nak tidor dulu. Gudnyte peeps. :))

1 comment:

Edy Fee said...

kita yakin pon ttp kene jaga jhati perasaan dia...jgn smp dia rasa sunyi n bosan