Followers

Thursday, July 8, 2010

Busan gile....

Busan gile bila kena tinggal sorang-sorang kat rumah...all my housemates dah balik...sekarang nie confirm they all dah ada kat rumah....and I'm alone...my mom cakap nak datang hari ni, tapi still tak nampak batang hidung pun lagi....huh..dengan hati yang tengah serabot ni, duduk rumah sorang-sorang memang boleh buat aku jadi gila...

Hurm...dah 3 hari dah...dah 3 hari aku solo...sape nak jadi pengganti???...hurm bad news nie dah lama nak cakap kat sini because takde sape pun yang really concern me....ade yang tau, tapi just cakap relax lah and whatever lah...how can I??? Tell me.......I hate da situation......I want him...I want him...nak dia jugak....I love him since form 4...and now its already 6 years aku sayang dia...tapi still tak cukup untuk ambil hati dia....aku dah putus harapan dah...aku dah mula nak jadi tak betol...hurm.....

'TSYA, WAKE UP...HE'S NOT MEANT FOR U...'

Otak aku always say that...so, aku takkan jadi gila sebab lelaki ni...rugi tau...sila cari lelaki laen....otak aku selalu jugak cakap gitu..and otak aku paling suka cakap, weh, belajar la dulu..nanti ko kawen bila dah abes belajar...okay, aku ikut yang itu...hurm......

Mungkin sebab aku dah biasa dia ade,...well, maksud aku, bila kite ade seseorang yang kite sayang, automatically kite akan rasa sunyi when he's gone kan....hurm....rasa tak tawu nak cakap dengan sape...rasa tak tawu nak mesej dgn sape....and rasa xtawu nak buat apa witout him.....alah, stupid alasan lah tsya....hahaha


4 comments:

Bijen M. said...

Ha ha.
Dah hidup berkiblatkan dia.
Bila dia tak ada, mulalah rasa bosan.

yuhanisyusuf said...

ermm, I got a quite similar story like u.nk share tp x bleh la kt sini..hehe..betol,susah sgt nk hilangkn perasaan kt seseorang kalau dia dh betul2 beri pengaruh kat kita..myb x kn bleh lupa dia sepenuhnya, tp amik kbaikan yang dia pnh buat untuk tsya untuk move on..aaaand there's a looot of men out there that suits u..it juz need a rite time ok? so chill my fren. jgn sedeyh2 lagi taw =)

TSYA'Z (~_^) said...

bijen: ko memg perli aku kan...hahaha....okay boy...thanks for ur advice..i appreciate it...hehe

yuyu: is it true.....????hurm dont believe men...thats the moral....hahaha..okay...

yuhanisyusuf said...

it's true for me..hehe..btol2, never belive in men 100%. kalau syg sgt2 pun at least simpan skt untuk diri sendiri..hahaha