Followers

Monday, April 16, 2012

Salah nombor.

Miscall. Pernah dapat miscall dari orang yang tak kenal, then bila kite call balik, orang tu cakap salah nombor? Okay. Kalau sekali mungkin salah nombor, tapi kalau banyak kali?? Apa nak panggil?? Salah apa??? 

Aku memang bengang. Ada satu nombor dah banyak kali call aku. Aku mesti la akan jawab. Tapi kalau dah banyak kali sangat mengganggu aku, cakap salah nombor, dari nombor yang sama, tak rasa pelik ke?? Memang mintak pelempang. Sekarang ni aku punya tahap kesabaran tak tinggi mana. Ada jugak manusia yang kena maki satgi. 

Aku pun tak faham manusia jenis apa, kalau sekali orang dah cakap salah nombor, means salah la. Tak payah nak call banyak kali sampai orang naik rimas. Faham bahasa ke tidak? Nak kena cakap bahasa apa?? Aku rasa penduduk kat Malaysia ni cukup bijak kot cakap bahasa Melayu. 

Bengang. 

3 comments:

BlueiceButterfly said...

~betul3..selalu camtue..macam nak main2 lak..dia tak tau orang sakit hati

Nuramalina Aziz said...

haha..maki je.baru puas hati.bodo puny orang

Edy Fee said...

klau style edy- just simpan no tu IGNORE...so mmg takkan jawab la klauj ad eno tu...biar je