Followers

Monday, April 26, 2010

Bila baca SmartKecik...

Everyday mesti takkan miss punya.....setiap hari okay...kalo aku tertinggal pun, aku mesti akan cari balik start dari tarikh yang aku tak baca tu...Everyday talking about the baby, about the husband, about the family, the child development....actually it give knowledge to u kan...memang macam-macam info lah dapat...even die punye entry tu berjela-jela, bole tidor kalo baca tapi its still attract me to read it...sangat-sangat berguna for those yang dah kawen and tak reti nak jaga ur baby...u can share u punya pengalaman jugak kan...macam Intan buat lah.....bagitau all about the baby...tapi, still wondering how the husband looks like...hahaha dia tak pernah pun tayang the husband punye picture kat situ....

And its also berguna to people yang baru kawen and baru beranak....and yang baru nak kawen ..dalam erti kata nikah la,....sekarang ni kalo sebut kawen the lelaki will think different.....haha....yang tak tahu tu, pikir sendiri....

When reading the SmartKecik, the blog la kan, aku rasa cam nak kawen je...and i want to have the baby cepat-cepat...haha...tapi bila teringat yang diri sendiri pun tak pandai nak jag, selalu mintak macam-macam dengan mak ayah, and all the things pun still mak ayah yang settlekan, hurm jangan mimpi lah ko nak kawen cepat and dapat baby....nanti tak pasal-pasal ur mom kena jaga baby....hahaha...



best kan kalo dapat yang cumel-cumel camni....

Stop dreaming Tsya....berkata kepada diri sendiri...hehe...well, ye lah kan...my sweetheart sekarang ni tengah study plus kerja...and tak tawu lah bila dia nak abes study tu...maybe lam setahun dua lagi...and aku pun still belajar lagi...hahaha...but aku dah cakap dekat my sweetheart if ada orang nak meminang aku, nak kawen nan aku, aku terima...plus the lelaki have all the things yang boleh sara hidup aku...tak kaya takpe...hehe and he said, okay...terima lah...huh...tak cemburu langsung....tapi, I know, he think about my future sebenarnya....hope he will be my hubby....kalau berjodoh la kan...hahahaha.....


alolo....sweet sangat kan....hehehe

4 comments:

the kecik said...

panang berjela sampai nk tertidur? cessss..

hee..

btw, thnaks for reading them

TSYA'Z (~_^) said...

hahaha memg pnjg tau cik tan...penat i bc...kdg2 ter miss 3 4 entry...hehe tu yg leh tido tu...hehehe tpi i suka....love it

Frodo Baggins said...

hahahahha ...
nak ada baby ke?
wa sudi ...

wakakakakka


>>___<<

TSYA'Z (~_^) said...

frodo: hahahaha......sudi bagi baby??...ingat senang ke???haha