Followers

Monday, April 12, 2010

Honey Bee, tengoklah cite nie...hehehe

Sweet sangat...rasa macam duduk kat kayangan....dah la aku duduk dekat negeri PERLIS INDERA KAYANGAN sekarang nie....lagi terasa macam dudk kat kayangan...tiap-tiap petang kije aku nak melepak depan televisyen je....tak pernah aku layan TV samapi macam nie sekali....syok bangat...

Hehe...sebabnya cuma satu je....cerita baru yang ditayang kat TV3 lah..slot AKASIA ADAMAYA......syok giler...romantic ade, komedi ade, and memang aku suka cerita nie...before nie cerita Na O Mei kan,tapi cerita tu aku tak layan pun....hahaha the Maya and the Adam is so sweet...rasa macam nak suruh mak paksa aku kawen nak dapat laki macam tu...bertuah nye badan kan husband romantic and selamber camtu...heehehe...tapi, xdelah aku kate buah hati aku tak romantic kan...hahaha tapi memang tak pun...kuikuikui,...

Hurm, cerita tu kalo tak salah aku macam movie I'm Not Single....Lisa, Awal, and Fared Kamil...tapi yang ni Lisa, Sein and Faizal....heheh....Faizal buat aksi cumel petang tadi...hehe cumel sangat...memang aku suke gile....

I hope I'll not miss the cerita even 1 episode pon...really like the movie and the stars in the pelakon in the movie...mmmmuuuuaahhhh...hehe..

 the MAYA (Lisa Surihani)

the ADAM (Sein Ruffedge)

Both of then nie memang sangat comel...and sweet gile.....hehehe....memang best lakonan diorang...hehehe...tapi yang geram nye boyfren aku lah...suh die tengok...boleh die kate cite ni mengantuk...ye ye I admit yang cite nie sesuai untuk kaum-kaum hawa tapi lelaki should tengok this story tau...even x romantic macam Adam lam citer nie or kelakar cam Dani.......tapi, the guys out there tengoklah...haha i tujukan this cakap-cakap suruh tengok specially to my sweet hunny bunny.....tengoklah ek honey....hehehe...




p/s: To my KANDA...bukan nak suh u be romantic like him..tapi nak suruh u tengok je....cerita ni best la sayang....

3 comments:

aienzunnur said...

xtgk best ke..
hee

eh eh

dah kau ckp best tnye lg kn..
tgk la ade ms lyn..bkn ms..mls nk msk blik tv kalau rmai org..xsk

TSYA'Z (~_^) said...

hehehe bg ku best lah...ko tgk lah dulu...tpi memg sweet tau aien...nseb la umah sewa ni ade tv...kalo tak memg x tgk jugak...hehehe

yuhanisyusuf said...

hahaha.so sweet sbb tsya srh bf tsya tgk..hehe