Followers

Sunday, April 4, 2010

unik festival.....

When my friend said that he didn't find the topic for our second presentation, I tried to help him....and hahhahaha....I found a very unique festival....which is call NAKED MAN FESTIVAL...hahaha...and then he asked me, why dont i give him woman naked festival???.....hahaha...aku pun try jugak search for the naked festival in the world...ingatkan takde, but yes, ada...not only woman la, but the world naked festival yang mana cmpur laki perempuan...ape lah motif sebenar diorang ni wat festival yang macam tu kan...just take a moment to think...and if ade yang tau give me the answer...hahaha...ade jugak rupanya..in australia, spain....and ade la gi lah tempat len...hahaha...terkezut saya.....

hahaha...enough of that...I punya tajuk is very simple...ONAM festival...maybe ade yang penah dengar or sambut...but this one is from KERALA, INDIA..haha....aku sendiri pon lom khatam pasal benda tu padahal kena present nex sabtu....hurm...

Okay, today my test 2 FAR 400 done....huhuhuaaa....susah sangat macam aku tak belajar....entahlah...major in accountancy, but account tak leh buat and tak balance pun...hurm,...just thinikg of quit the study or change the course...okay tak???but my mom and my dad dah suh I amek accounting because, yea, u can open ur own business, and macam2 leh wat kalo ade akaun nye background...and paling best nobody boleh tipu u about this...hahaha

2 comments:

yuhanisyusuf said...

epp, jgn la quit.. dulu msa spm yuyu amik akaun gak wlaupun science stream, mula2 asyik fail ja sampai cikgu 2 suh yuyu buat latihan kt sebelah dia dpn kelas.malu siot.hehe.pastu 2 bulan p tusyen,spm dpt A.yahoo. so jgn quit ok, insyaAllah bole!!

TSYA'Z (~_^) said...

hahaha apesal amek jugak akaun???? SPM punye macam tsya belajar part 1 diploma....tapi truk gak la sebb xde basic...haha....tpi x fail lah...skang masuk degree boleh fail pulak akaun....aduyai...tu yg lemah tu....huhuhu...tekanan gile blajar akaun skang nie....ase nk gi wat sdri sume rules, and policy dlam tu....

haha....pasal quit tu xtau lah mcm mana...kalo final nti dh xleh handle, maybe tukar cos lah kot....hehehe