Followers

Tuesday, July 5, 2011

The best day ever :)

3rd July 2011. Genap tiga bulan. For the first time yang secara rasminya berjumpa dengan Encik BF. Tak pergi mana-mana pun. Berjalan di kampung halaman je. Its BALING. Hadoi. Ha ha ha. Well, tak kisah lah apa tempat sekalipun, kenangan tu akan tetap aku ingat sampai bila-bila. Yang penting kami dua-dua happy.

Bertolak dari rumah jam 10 pagi sebab bus gerak pukul 10 pagi. Reach there around 11.30 which means he have to wait for me dalam 30 mins. Im sorry baby. He he he. Bus pulak macam main-main. Kejap laju kejap slow. Tak faham sungguh. Macam tak tekan minyak pun ada bus tu. Haish, tapi takpe, lambat-lambat selamat. Sampai-sampai melilau pulak carik dia. Duduk tengah-tengah orang ramai sambil pegang payung ( hari hujan ), duk pusing-pusing payung macam boria, baru nampak dia datang. Rupanya gi tunggu kat kedai belakang.

Then, gi makan-makan. Situ ada KFC je, so menapak ke situ je lah. And tetiba satu badan menggigil. Nervous plus sejuk gila dalam KFC. Dia okay lah pakai sweater, aku ni terlupa nak bawak cardigan yang selalu aku pakai tuh. And pagi tu memang semua terlupa.

Aku jumpa dia dalam keadaan berparut-parut kaki tangan, sebab yang masa injured itu hari belum lega lagik. Jatuh la hantaran. RM2000 kata dia. Ha ha ha. Spending the whole day with him, memang seronok. Masa jadi cepat gila. Memandangkan kat Baling tu, apa jenis entertainment pun tak ada, aku dengan dia duk melepak kat taman yang macam tak ada orang guna. Berjam-jam duduk bersembang.

I miss that moment.

~terasa dia comel. mmuuaahhhxx~

~love ya~


Ahmad Huzair Awang Dollah. Lelaki yang sangat simple bagi aku. Funny. And ada perancangan masa depan.    Being with him for the whole day, buat aku makin jatuh hati pada dia. Dan seseorang yang gila-gila. Ha ha ha. Benda ni aku rasa lelaki lain takkan buat bila 1st date. Tapi, dia selamba je and cakap,

: Tak kisahlah. Depan bakal bini.

Ha ha ha. Tak sopan sungguh. Tapi serius, aku rasa aku memang nak dia jadi husband aku. InsyaAllah.

Sebab sekarang ni masa untuk aku betul-betul serius dan setia.

Tak buat apa-apa pun tetap jadi the best day ever. Ini macam date orang-orang normal. He he he.


I LOVE YOU EN. AHMAD HUZAIR. STAY WITH ME FOREVER. I PROMISED YOU WILL BE HAPPY. 

3 comments:

aimie amalina said...

heee..tercapai hajat ye..nice ! moge kome hepy selalu na =.<

TSYA'Z (~_^) said...

he will be off to laut...sebab tu kena jumpa jugak....hehe....

thanks :)

Lemonedicemix said...

soooo sswweeeeeeetttt !!!!!! (^___^)