Followers

Sunday, July 17, 2011

Ibu jari tangan kanan tak boleh regang macam biasa

Dia dah bengkok. So, bila compare dengan tangan kiri, nampak tak normal. Macam cacat. Dikhuatiri sendi tercabut. Nak pergi klinik, tapi mana lah bukak klinik yang nak pergi tu. Kena tunggu next week.

Ini kesan dari accident itu hari.

Before ni, doc google tu, dia bagi ubat urat. Ubat tu tak habis pun, tapi yang masalah nya ni, bukan urat la. Sebab kalauurat, sakit macam mana pun jari boleh bengkok ke belakang. Tapi jari ni tak boleh. So, ini bukan sebab urat.

And tempat kena inject, sampai hari ni, masih lagi rasa sakit and keras tempat tuh. Means bahu kiri aku lah. Tak faham lah kenapa. Takkan la ambil masa lama gila nak baik tempat inject tuh? Padahal, aku ni accident tiga minggu lepas. Suppose tak rasa apa dah kesan kat bahu. Ni lain pulak.

..................................................................

B, kalau baca entry ni, jangan risau yer. Sayang jaga diri sayang kat sini, B jaga diri B kat sana. Jangan sampai demam, nanti tak ada pulak yang jaga. I LOVE YOU.

1 comment:

aimie amalina said...

ayoo..cpat g cek ye tesya