Followers

Thursday, July 26, 2012

Kenangan Hari Itu :))

Seperti yang dijanjikan, ini ada sikit je dari gambar-gambar malam dinner untuk batch kami. Makanan pulak lupa nak amik gambar sebab bila dah habis makan baru teringat ye kat makanan tu. :P

Tapi, alhamdulillah, majlis kecil-kecilan ini berjalan lancar, meraikan hari terakhir kami semua di Perlis dan juga sebagai pelajar Ijazah Sarjana Muda Perakaunan UiTM Perlis. InsyaAllah, semua berjaya. Amin. 

Owh ye. Makanan sedap-sedap je. Mungkin sebab itu majlis meraikan diri sendiri dan jugak majlis perpisahan, so apa yang ditelan tu terasa sedap la. Cuma satu, mee kari, kurang umphh sikit. Ha ha ha. Ada jugak yang aku nak complain kan? Okey. Cukup la kot. Jom tengok gambar-gambar ni. 






























Ini je la sikit-sikit ha. Owh ye. Kepada semua kawan-kawan, blogger-blogger, and sesiapa pun jua, Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak. tak terlewat lagi rasanya nak ucap kan? Kita baru 5 hari puasa kan? :))

.........................................................................

: En BuahHati, mai la umah. :P. Berbuka kat sini ye???

5 comments:

Edy Fee said...

wah baru plan nak wat dinner kat sini pas raya.mahal tak? ok servis dia?

TSYA'Z (~_^) said...

edy : bajet kami 1500. :). Mahal ke murah xtau lah. :P. Servis okey je. :))

Edy Fee said...

owh ok la ...nnt eh gak usha2

Edy Fee said...

owh ok la ...nnt eh gak usha2

-gedek! said...

kenapa tak close up gambar makanan tu?

lapar!