Followers

Sunday, February 12, 2012

Sakit leher :((

Nak teleng kepala pun tak boleh. Sakit. Bukan sakit sebab luka. Tapi sakit sebab urat. Urat bersimpul ke? Boleh bersimpul ke urat kat leher. Mak cakap angin, tapi ni dah 4 5 hari dah ni. Dah diurut-urut tapi still sakit. So, aku kena straight kan kepala je. Nak pusing ke kanan sakit sikit. Masa tidur pun kepala teleng ke kanan je. Kalau teleng ke kiri, nanti rasa macam urat tengkuk tu tegang. 

Tension macam ni. Sebab aku pening kepala bila tak boleh teleng, tak boleh pusing. Dalam kepala macam ada sesuatu yang tak boleh keluar. Nak urut lebih-lebih, itu kawasan tengkuk dan leher. Kalau salah urut nanti, lain pulak yang jadi.

Hurm. Any petua turun temurun yang boleh hilangkan sakit lenguh leher ni? Macam bengkak pun ada.

6 comments:

-gedek! said...

pukul leher dengan bantal....

pegi check dengan dr fisio lebih afdal

TSYA'Z (~_^) said...

owh.. kena pukul leher dgn bntal eyh..

hm...ingtnya cmtu la.. nk gi jumpa doc...

Hans said...

cuba rehatkan diri tgok...tidur secukupnya guna bantal lembut
kalau tak elok juga gi klinik


P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

Edy Fee said...

salah tido ke..hurmmm buat seaman leher la sikit.hehe

TSYA'Z (~_^) said...

hans : dh lebih pada tidur dh hihihi :P

TSYA'Z (~_^) said...

edy fee : kalo boleh pusing 360 darjah kan best :))