Followers

Friday, August 12, 2011

Hari ini !2th August 2011

Aku excited. Sangat. Ha ha ha.

Lepas sahur, tengok handphone. Message delivered. Hoh tu yang excited sangat tu. Maksudnya dia dah sampai darat sebab message aku delivered. Try send satu lagi message, delivered jugak. Memang sangat suka. Just waiting for him untuk online. Hope so la.

.........................................................................

Sejak En BF pergi belayar, handphone macam tak guna sangat. Kadang-kadang pergi kerja pun tak bawak. Kalau bawak pun, duduk dalam handbag je. Semalam, duk tekan button call, nak call member. Pastu asyik dapat mesej insufficient credit. Cek kredit, still ada RM3 lagi. Still tak boleh call. Sekali tengok-tengok date dah expired. Hampeh. Mana la perasan sebab sebelum ni guna U-Pax yang tak ada expired sampai umur 26 tahun tuh. Aiyoo. Dah satu hal mecari topup pulak. Lupa, yang sebelum ni topup RM5 which boleh tahan hanya 3 hari.

Nampak sangat lah tak guna pun kredit ha. Kalau sebelum ni, RM 10 tu guna dalam 4 hari je. Ini RM5 je pun, tu pun tak boleh habiskan. And aku pun jarang sangat topup RM5, sekarang sejak En BF belayar, topup RM5 je.

..................................................................

Sekarang tengah duk sengih sorang-sorang. Message delivered. Yahuuuuuu !!! Ha ha ha.

I MISS YOU lorh. :)


: En BF, bila mau contact saya? Dah kat darat kan? Rindu ni. :)


5 comments:

echa rahman said...

en.BF kamu navy ke.?

Anonymous said...

waahh.happy la..hurm.besar tu pengorbanan cik lateesya ni.kagum kagum..pape pun smuge bahagia salu..n cepat2 kawin.hehe..aamiin

TSYA'Z (~_^) said...

echa rahman: hehe...xlah..bukan navy..org2 laut aje...

anon: aminnn...thanks yer miss/mr... :)

Hans said...

owh
couple dengan sailor ekkk
banyak dugaan tu
kena banyak bersabar
:-)

TSYA'Z (~_^) said...

Hans: yup.. doa yg baik2 aje yer... hehe..... thanks for the advice