Followers

Monday, September 19, 2011

Ado yang nak bagi den tak??? :)

Tak habis lagi pasal birthday aku yer. 

Kalau orang tanya apa yang aku nak buat masa ni untuk hadiah harijadi, aku nak HENPON. Sebab henpon yang duk ada ni, satu dah rosak memang jem terus tak boleh guna, so no maxis aku tak ber-on lama dah. And yang lagi satu tu boleh untuk mesej je gara-gara berenang dalam air hujan. Kalau nak calling-calling sangat susah sebab kena pakai earphone. Susah sebab aku pakai shawl pastu nak letak earphone pulak bila orang call. Susah okeyh.

Tapi, masalahnya siapa yang nak bagi HENPON untuk hadiah harijadi. Kumpul duit pun, tak cukup lagi ha. Mestio ada suruh aku beli HP 80rm tu kan? Huhu nak demand sikit boleh. Takmau henpon tuh. Ha ha ha. Actually, merancang untuk beli jugak HP 80rm tuh, tapi untuk second phone lah, untuk main, nak la yang canggih sikit. Ye  dok? 

Siapa nak bagi? 

Hm, tak ada pun kan. 

Duit owh duit. Jatuh la ke ribaku sekarang. Guwa mawu HENPON baru. 

.....................................................................

: En BF selamat sampai ke Gerik. Sayang dia ketat-ketat. 

4 comments:

aimie amalina said...

okeh bf tessye segera bg die npon sebelom die meraung
hehhehehe

epy besday lagi syg!

TSYA'Z (~_^) said...

hehehe.....

engatkn cik aimie nk bg kitew... haha..

En BF xleh bg meyh.. dia kena smpn duit bnyk2.. hahaha

HEROICzero said...

ha ha , henpon sekarang yg canggih2 , bb ke , banyak yg murah2 second hand . kena pandai cari . =)

Rtp Farra Arisha said...

if i got more money, i could give a Hp to u as ur present :P hehe.