Followers

Sunday, September 4, 2011

I believe I am beautiful if I hear it from you En BF

Aku tahu aku seorang gadis yang sangat cantik, which I mean SEDERHANA CANTIK. 

Aku perasan sendiri? Sukahati lah. Ha ha ha. 

Kita semua tahu, taste manusia ni macam-macam. Kalau aku kata cantik, kau kata tak. Kalau aku kata tak cantik, kau cakap cantik. Jadi, mana-mana aje lah ikut kesukaan mata hati sendiri. Itu terpulang kepada hak individu. Cantik itu kan subjektif. He he he. 

Actually, ada lelaki yang cakap aku ni cantik di mata diorang. Mesti korang terasa nak baling aku dengan mangkuk pinggan kan? He he he. Tapi, serius aku tak rasa apa pun. Bangga diri lagi lah tidak. Hanya rasa berterima kasih kerana pujian yang entah ikhlas atau tidak tu. 

Sebab aku cuma rasa bangga if En BF yang puji. Dia tak ada cakap aku cantik pun. So, sangat nak dengar dari mulut dia, tapi harapan aje lah. Memang tak lah dia nak cakap macam tu, tapi dia pandai ambil hati. Dia kata aku COMEL. Okay, memang kembang kuncup even terasa macam kena perli. Tapi, sebab En BF yang cakap, tak kisahlah. Means aku memang comel lah. Ha ha ha. 

sekadar gambar hiasan 


Rasa bangga okay, sebab dia cakap macam tu sekali sekala je. Kalau cakap selalu nampak sangat membodek Cik GF. Ye dok? 

: En BF, bila nak puji sayang lagi? Ha ha ha. ME LOVE YOU. 




3 comments:

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

kamoo cute dan comel! :)

Kucing Serius. said...

Untuk seorang BF memanggilnya cantik atau comel adalah mesti.

Tapi cantik tu,lelaki akan panggil at certain times je. Make it rare. Hehe. Well,that's for me lah.

Because guys want to make it special when they seldom sebut sesuatu tu :D

Semoga berpanjangan hingga ke anak cucuuu cicitt :D

TSYA'Z (~_^) said...

tieha : hehe...maceh...kamu juga cntik... hehe suka2...

KS : sy pun pikir cm tuh... sbb tu kmbang je kalo die pgil comel.. kalo sbut selalu, mcm xbest lak kan.. hehe.. thanks..