Followers

Friday, September 2, 2011

Budak handsome datang rumah hari ni !!!

Ha ha ha ha

7 malam.

: Kak, orang nak gi rumah ni.

Ha, ini budak bertuah. Penat ha tunggu dia sehari suntuk.

Mohd Hasrul Nizam with Fara Echott datang rumah tadi petang. Bukan petang, tapi malam dah ha. 

Thanks for coming dear. Memang budak ni datang sebab aku paksa. Kan Ejam? He he he. Kalau tak paksa, mesti tak datang punya. 

He is talkative. Peramah. 

My mom cakap budak ni memang manja, sebab anak laki bongsu. Dia ada dua abang, satu adik, tapi tetap manja jugak. Dari cakap mak aku la. Mak cakap jugak, kalau kecik-kecik dulu, dia nak mintak dukung, kena dukung la. Manja. Ha ha ha. Tak sangka. 

Well, jumpa balik pun sebab kenduri cousin hari tu. Kalau tak sampai sekarang pun tak kenal ha. Meyh tengok budak handsome tu. Jom jom jom. He he he


Handsome tak? :p


Ini cik Echott aka Fara yang dia bawak tadi. 


Thanks to FB sebab membenarkan saya mencurik gambar-gambar ini. He he he.

...............................................................

: Rindu En BF. I miss you damn much. Love a lot.