Followers

Wednesday, September 7, 2011

No titLE :)

Blog aku penuh dengan kisah En BF aku kan? He he he. Apa-apa lah. Asalkan aku bahagia, En BF bahagia. Dah cukup dah. 

Nak cerita pasal hari ni la. Tapi, sebelum tu nak cakap yang En BF sudah ada di Malaysia, yang membawa maksud aku boleh bermesej-mesej dengan En BF. Calling-calling macam tak boleh lagi. Kena tunggu sikit masa lagi. Kan B? He he he. 

Hari ni, hari kedua bos tak masuk pejabat. Jadi, macam biasa pejabat berubah jadi tempat jual ikan, yang aku nak maksudkan ialah suasana bising tu. Well, nevermind, at least tak ada lah rasa tegang sangat bila bos tak ada. Relax je kerja. 

Hari ni, pergi kerja naik motorsikal. Sakit bontot pula rasa. Sebab terbiasa bawak kereta sejak-sejak hujan hari tu, so, duk nak bawak kereta aje. Haish mengada betul. Nak naik tahu, isi minyak tak tahu. Ha ha ha. Tu yang kena naik motor tu. 

Actually ada sesuatu yang nak cakap, tapi tiba-tiba lupa and blur. So, tidur lagi bagus. Esok-esok update lain bila dah ingat. 

SELAMAT MALAM

.....................................................................

: En BF, mimpi sayang okeyh? He he he. 

2 comments:

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

oh! suspen! aha

aimie amalina said...

weeeeeeeeeeeeeeeeeee
aku ase die nisedara aku la
hahahahaha