Followers

Saturday, October 1, 2011

Bunga :)

: B, member office sayang dapat bunga. Birthday dia hari ni. BF die bagi. So sweet la.

: Aiseyman, sayang nak bunga jugak ke?

Ha ha ha. Aku tahu En BF mesti tengah buat muka time ni. Elok pulak dia baru bangun tidur. 

Hari ni, tak sangka birthday one of my officemate. Dia sendiri pun lupa hari ni birthday dia rasanya. Yang paling best bila dia dapat bunga dari boyfriend dia. Sweet rasa. Satu hari ni muka bahagia je berseri-seri mengalahkan bunga yang dia dapat tu.

Tapi, bukan boyfriend dia hantar, orang kedai bunga yang hantar.

: Morning, bunga ini untuk KY Tan.

: Untuk siapa?

: KY Tan. Ini tulis KY Tan.

: Ya meyh? Bagi tengok. Ada kad?

Penghantar bunga hulur resit,

: Owh, Maggie Lau. Bukan KY Tan. 

Pelik jugak kalau bagi KY Tan. Itu nama bos. Takda pasal orang dah bagi bunga dekat bos ye dok? Laki pulak tu. Lainlah kalau perempuan. 

Aku tengok dari jauh aje. Pastu dah habis kerja, pergi pegang bunga tuh, rupanya, bunga betul. Ingatkan bunga plastik. Sabar je lah. Its 'two lips'. Sangat cantik bungkusan dia. Malam ni confirm dapat hadiah lain lagi.

Tapi, okaylah bagi orang yang pandai hargai bunga. Aku pulak, mungkin salah seorang yang tak pandai nak hargai bunga. Well, tak pernah dapat, so cant say apa-apa la. Ha ha.

..............................................................

: En BF, rindu awak. :)

5 comments:

aimie amalina said...

hehehee
x lame lagi dpt bunge la tu teesya!

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

bukan setakat bunga teesya dpt nt! tuan badan sekali! cepat kawen! :)

TSYA'Z (~_^) said...

aimie: haha.... x mgharap bunga pon ha.. agi pon kalo dpt bunga, nk buat apa dgn bunga tuh?? hahaha... i prefer he gives me chocolate....

tieha: hahaha...i'll make sure he's mine... will be totally mine... haha insyaAllah...

HEROICzero said...

confirm lepas ni dapat bunga . keh3x

TSYA'Z (~_^) said...

Heroiczero: en BF ke nk bg...?? ye la tuh... wait n see aje...hehe