Followers

Saturday, October 1, 2011

Penangan En BF :)

Semalam kelmarin (bahasa apa ni), aku nak online. Macam biasa la, before online kena make sure En BF dah balik rumah, and duk online jugak. I mean on Yahoo Messenger. Sekarang malam-malam selalu YM aje. Senang. 

Lepas tu, aku ni, punya la duk dengar lagu AHMAD dekat aku punya blog tu, sampai password untuk YM salah. Aku cuba banyak kali jugak, tapi still macam tu. Bila aku fikir-fikir apa yang aku tekan tadi, baru aku perasan, aku gi taip AHMADHUZAIR. Huh, memang kalau cuba sampai tahun depan pun tak akan boleh log in YM tu. 

Sabar je lah. Macam mana boleh tak perasan. Ha ha ha. En BF cakap aku gelong. Ha ha ha. Gelong sebab ingatkan awak lah, tahu? :)

.....................................................................

: I miss you :) . Bila lah yer.