Followers

Tuesday, October 4, 2011

Kita bila nak dapat pulak? :p

Bila berFB, memang akan selalu tengok budak ni! Budak ni adalah anak kepada pasangan suami isteri Azam dan Ieda. Aish, nak publish gambar dia, but I need permission from the parents lah.

Okeyh, dah dapat permission. 5 minit aku tunggu. He he he. 



Walaupun tak pernah jumpa si kecit ni, tapi I know one day mesti akan jumpa jugak. Tak ada masa la sekarang. Kalau pergi Ipoh tu, jauh. So, nak kena plan betul-betul. Plus, aku sendirik tak tahu Ipoh tu macam mana ha. 

Okeyh, nanti dah boleh cakap panggil auntie Mummy Tsya tau! He he he. 

Tengok gambar baby je mesti mengeluh dekat En BF. 

: B, member sayang dah bersalin. :)

: Wow, kita bila nak dapat pulak? 

Okeyh, dua-dua diam. Ha ha ha. 

Even aku ni garang macam rimau adik aku yang 6 tahun tu kata, tapi perasaan untuk ada anak sendiri tu tetap meluap-luap, membuak-buak. Walaupun tak kahwin lagi. Semalam tengok berita, rasa terkejut seorang ibu memcampak bayi dari tingkat dua pangsapuri. Gila apa. Sampai hati. Segarang-garang aku macam rimau pun, tapi aku takkan sampai hati cederakan seorang bayi. 

Hm, serius nak anak sendiri. Tapi kena kahwin dulu, baru lah boleh dapat anak. Kalau dapat anak before kahwin, aish, pelik dah tu, kecuali anak angkat lah. 

.

Semalam kelmarin dulu, ada belek-belek post-post lama Cik INTAN. Suka jugak menempek lama-lama kat blog tuh. Baru tahu boipren Cik Intan tuh, pelaut rupanya. Owh, jadik kita sama la. En BF kite pun pelaut jugak he he he. 

Tanya En BF, kot-kot la dia kenal, tapi tak kenal. Sebab diorang company lain-lain. 

..................................................................

: Rindu :)

2 comments:

aimie amalina said...

ooohhh
anak sedaara ku
bile nk jmp
hehehehe

TSYA'Z (~_^) said...

hahaha.. bukn duk dkt je ke? x jumpa eyh??