Followers

Sunday, December 18, 2011

Atilia & Me :))

Nak gelak besar besar besar sangat. Tapi, sangat berterima kasih dengan En BF. Thanks yer makes me happy malam ni. :)) Thanks a lot for being such a beautiful, sweet and handsome guy for me. :))

Okey okey. Benda yang buat aku nak tergelak sangat tu, is when En BF cakap muka aku macam Atilia. Mula-mula macam duk berfikir, eyh, ye ke? Then, bila tanya kt En BF, beliau cakap sama dekat mata. Eyh?? Ye ke??

Do we look alike?? 

Meh kite tengok. Sama tak. Hikhikhik. 


Ada sama ke? (ohh, maaf satu muka besar, satu muka kecit)

Ha ha ha. Muka artis tu sikit punya cun, nak sama pulak dengan aku yang memang banyakkkkk cun ni. 

Entah lah. Mungkin En BF ni sangat rindu saya, so bila En BF tengok Atilia ni, dia nampak muka aku dah. Kan? Logic kalau macam tu kan? He he he. Dah dua kali dia cakap macam ni. Tapi, bila tengok Atilia je En BF cakap nampak sama. 

Bila tengok Siti Nur Haliza, tak da sama eyh En Huzair? Hikhikhik. :p

.....................................................................

: Lagi artis mana muka macam guwe?? ha ha ha 

3 comments:

tiah said...

mata huzair tk btol..jenuh ak tgk gmbr ang + dok try recall mata ang dulu..tak sama pown!!! haha..

TSYA'Z (~_^) said...

hahaha... dats mean he see me in every people he see... hahahaha

Nuramalina Aziz said...

same gak la.hahaha.patot macam penah nampak muke tsya before ni..(^_*)