Followers

Thursday, December 15, 2011

ForTeen :))

Semua semua. Good morning buddies. :))

Ceh, over pulak pagi-pagi ni. 

Ha, korang semua mesti pernah dengar kumpulan FORTEEN kan? Yang tengah hangat dekat Malaysia sekarang ni. Yang KRU punya anak-anak buah tu. Tau kan? Their famous song is 'Berdua Bersatu'.

Tahu kan?

Heeee, actually aku selalu dengar aje nama diorang dan tak rasa interested nak tau siapa mereka-mereka ni. Ha ha ha. Tadi tengok video clip diorang, and I was like 'eyh, kenapa video clip ni macam tak gempak pun?'. Tapi tapi tapi dah tersuka one of the members. Maybe sebab dia kecik kecik comel je. Jom tengok gambar aku curi dari En Google. 

 ehsan En Google :))
okey serius muka macam korean :))

Patutlah remaja perempuan  kat Malaysia ni gila suka kat dia. Muka ala ala Korean gitu. Mix ke apa ke entah lah pulak. Nasib baik muka comel comel comel macam ni suara sedap jugak.

Tapi kan, kalau kumpulan FORTEEN ni imej diorang lari sikit dari KRU tak boleh eyh? Nampak sangat persamaan diorang. Dari gaya pun sama. Dah macam tengok KRU version muda balik lah pulak. :))

Anyway, best of luck for you guys. 


...............................................................

: Sebulan dah berlalu :))

3 comments:

shahrazali said...

hi..salam...

sy minat gk lagu berdua bersatu tu..sllu nyanyi2 dlm kete..hehe..

tp pada sy,, vdeo klip diorg utk lagu ni mcm kelakar la..

TSYA'Z (~_^) said...

Kan?? Kelakar jugak kan??? hahaha.. ingatkan sy sorang je pk cmtuh... :))

Nuramalina Aziz said...

yupp.depe ni macam kpop kot.sejibik.em.dengar lagu memang best.bile tengok video klip rase semacam plak.comei ngat kot.haha.