Followers

Saturday, December 17, 2011

Pi la tengok Mission Impossible. BEST :))

Assalamualaikum. 

Hai semua. Ho ho ho. Okeyh, titeww nak sakap niewh tadi titteww tengok citewww beshhhhh. Ha ha ha. Nak penampar aku ker? Sila jangan. 

Mai nak cerita satu cerita. Hari ni, pergi CS, konon nak menonton Ombak Rindu yang kata best gila kalahkan Lagenda Budak Setan tuh kan? Bila kat CS tu almaklumlah kan, ada beberapa movie aje tayang. Sebab situ wayang ada tiga buah aje okayh. So, dah semangat dah ni nak beli tiket Ombak, sekali tengok pukul 12.00 pm. Ombak start pukul 12.00 pm tuh pulak. Adeh.

So, kita kasi cancel, kita masuk Mission Impossible. Tu pun hampir-hampir start. 12.05 pm. Nampak macam best iklan lam TV kan, tu yang tak boleh tengok Ombak, tengok Mission Impossible ni. 

Tapi serius aku cakap, cerita mereka mereka ni memang tak bosan langsung. Memang best. Action movie memang kegemaran aku. Tu yang aku tak teragak-agak nak tengok cerita ni. 

Tetiba dah nak habis tu ada hero Hindustan. Ha ha ha. Kalau yang dah tengok mesti tau. Kalau yang belum tengok lagi, lekas pi tengok. Ha ha ha. Bukan suruh tengok pelakon Hindustan tuh, suruh tengok cerita tu sebab best sangat. 4 bintang. Dari aku. :))


2 comments:

gmiDOTstudent09 said...

hahaha . u make me laugh at 4a.m . ingt kan CS city square td .

TSYA'Z (~_^) said...

haha no la... its central square... CS in kedah no johor okeyh... haha